بهترین افزونه های امنیتی وردپرس را بشناسید !

احتمالا شما هم میدونین که وردپرس محبوبترین و بهترین سیستم مدیریت محتواس و بیش از یک سوم از تمام سایتهای دنیای وب رو در اختیار داره. خب بالاخره هرچیزی تاوان داره و تاوان بهترین بودن، دشمنا و بدخواهان هستش! دشمنای سایتهای وردپرسی هم هکرها و بدافزارهایی هستن که این سایتا رو هدف قرار میدن. خب با توجه به این موضوع، همیشه پیداکردن راهی که امنیت سایت رو بالا ببره و مانع نفوذ هکرها بشه، از چالشهای وبمسترهایی مثل من و شما بوده…
حالا میپرسین چاره چیه؟ خب همونطور که گفتم وردپرس بهترینه و همیشه بهترین راهحل رو هم در اختیار کاربراش قرار میده و این راهحل چیزی نیست به غیر از افزونههای امنیتی. اما بهترین افزونه امنیت برای وردپرس کدوم افزونهاس؟
خب منم مثل شما یک وبمسترم و میخواستم امنیت سایتم رو با بهترین افزونه امنیت برای وردپرس بالا ببرم. خب مث همه تو گوگل عبارت بهترین افزونه امنیت برای وردپرس را سرچ کردم و… بوم!! با انبوهی از افزونهها مواجه شدم. بعد از بررسیها و تحقیقات بسیار تونستم بهترین افزونه امنیتی رو با توجه به سایتم انتخاب کنم. حالا میخوام نتیجه این پژوهش و تحقیقم رو در اختیار شما بذارم( قدرشو بدونین ها!) تا بتونین امنیت سایتتون رو با بهترین افزونه امنیت برای وردپرس بالا ببرین.
اهمیت استفاده از افزونه امنیت وردپرس
خب وردپرس که عنوان بهترین سیستم مدیریت محتوا رو به دوش میکشه، مسلما خودش بستر امنی برای پیادهسازی سایتهای مختلف هستش ولی استفاده از افزونههای امنیتی وردپرس که اکثرا دو نسخه رایگان و پرمیوم (پولی) دارن، علاوه بر بالابردن امنیت سایتتون، امکانات بیشتری مانند شناسایی و مسدودسازی هکرها و رباتهای مشکوک، فایروال امنیتی، محدودیت دسترسی کاربران و… در اختیارتون قرار میدن و سایت شما را حرفهایتر و امنتر میکنن.
قبل از اینکه به سراغ لیست برید پیشنهاد میکنم که مقاله ( آموزش نصب افزونه در وردپرس ) رو حتما بخونین حتی اگه تمام مراحل نصب افزونه رو بلد باشین!
بهترین افزونه امنیت برای وردپرس
خب حالا بعد از بیان اینکه اصلا چرا به بهترین افزونه امنیت برای وردپرس نیاز داریم، میرسیم به قسمتی که منتظرش بودین که اون هم معرفی بهترین افزونه امنیت برای وردپرس هستش. این شما و این هم افزونهها!
1. Wordfence Security پرفروش ترین پلاگین امنیتی وردپرس
اولین افزونه امنیتی که توی لیست ما قرار داره، افزونه wordfence security هستش. این افزونه هم مانند خیلی از افزونهها امنیتی دیگه، دو نسخه پولی و رایگان داره. جالبه بدونید که نسخه رایگان این افزونه، عنوان بیشترین دانلود افزونه امنیتی رو به خود اختصاص داده و دارای امتیاز 4.8 از 5 هستش و همین برای پی بردن به کارایی و بهترین بودنش کافیه!
ویژگیهای نسخه رایگان
- شناسایی و مسدودیت ترافیک مخرب توسط فایروال افزونه
- حفظ سایت با جلوگیری از حملات Brute force
- رویت ترافیک آنلاین سایت
- ارسال اطلاعیهها امنیتی
- قابلیت پشتیبانی از وردپرس چند سایته
- محدود کردن تلاش برای ورود به سایت برای محافظت از حملات هکرها
ویژگیهای نسخه پولی
- محافظت از سایت با مسدودسازی آیپیها مخرب و مشکوک
- اجبار به استفاده از رمز قوی
- بروزرسانیهای امضای بدافزار
- قابلیت بررسی اینکه سایت شما در لیست سیاه قرار دارد یا نه.
- احراز هویت دو مرحلهای
- محافظت از سایت توسط فایروال
- گزارش هر گونه تغییر در مخزن وردپرس
- قابلیت بررسی اسپم و فعالیتهای بدافزاری تولید شده توسط سایت شما
معایب Wordfence security
- این افزونه برای اینکه بتونه تمام سایت رو اسکن کنه، پهنای باند زیادی رو مصرف میکنه که یه نقطه ضعف بزرگ برای بهترین افزونه امنیت برای وردپرس به شمار میره.
- شما برای اینکه بتونین به صورت کامل با این افزونه کار کنین، باید تمامی بخشای اون رو بلد باشین که این امر نیازمند اینه که یه سری فایل آموزشی و مستندات مربوطه رو مطالعه کنین. البته این مورد به خودی خود بد نیست ولی میتونه سرعت عملکرد شما رو کاهش بده.
- اگه مشکلی با افزونه داشته باشین و از تیم پشتیبانی wordfence security کمک بخواین، باید مدت زیادی رو برای جواب صبر کنین.
2. MalCare Security یکی از بهترین افزونه های امنیتی وردپرس
این افزونه، یکی از بهترین و محبوبترین پلاگینهای امنیتی است که بیش از 10 هزارتا نصب فعال داره. افزونه MalCare Security امنیت ساییتون رو تضمین میکنه و یک راهحل چند بعدی برای حل مشکل ناامنی سایت جلو روتون قرار میده. لازم به ذکره که این افزونه دو نسخه رایگان و پولی داره.
ویژگیهای نسخه رایگان
- کاربری راحت
- تضمین ورود کاربران موردتایید
- محافظت از سایت، شناسایی و مسدود کردن تهدیدات هکرها و رباتها
- قابلیت اسکنر بدافزارها بدون تاثیرگذاری بر روی سرعت سایت شما
- شناسایی و پاک کردن بدافزارها در کمتر از یک دقیقه!
- ممانعت از حملات بیرحمانه با قابلیت Captcha ومسدودکردن کاربر بعد از سه تلاش ناموفق برای مدت محدود
Captcha چیست ؟
شاید شما هم مثل من معنی و کاربرد کپچا رو ندونین. Captcha در واقع نرمافزاری آنلاین برای تولید سوالات و آزمونهایی است که انسان به راحتی قادر به پاسخگویی به اون هاست در حالیکه رباتها و بدافزارها به آسانی نمیتونن به این سوالات جواب بدن. به طور عامیانه، همون صفحهای که مرورگر براتون باز میکنه و ازتون میخواد مثلا چراغراهنمایی های موجود در تصاویر رو علامت بزنین و در نهایت عبارت (من ربات نیستم) رو تیک بزنین با کپچا طراحی شده و هدف از طراحی هم که معلومه همون افزایش امنیت سایت هستش.
ویژگیهای نسخه پولی
- امکان مشاهده فایلها و پروندههای آلوده
- قابلیت پاکسازی خودکار و اتوماتیک
- قابلیت پشتیبانگیری به طور مداوم
- امکان به روزرسانی قالبها
- امکان به روزرسانی پلاگینها
- به روزرسانی اتوماتیک وردپرس
- کاهش خطر هک شدن با محدود کردن دسترسی کاربران براساس موقعیت جغرافیایی
معایب Malcare security
- این پلاگین فقط در وبسایتهایی کار میکنه که هاست آنلاین دارن.
- احراز هویت دو مرحلهای نداره.
3. Sucuri Security بهترین پلاگین امنیتی وردپرس
این افزونه نیز مانند افزونه Malcare security، دو نسخه رایگان و پولی داره. به عقیده خیلی از متخصصان وردپرس این افزونه یکی از صدرنشینان لیست بهترین افزونه امنیت برای وردپرس هستش. این افزونه وضعیت سایت شما را از جوانب مختلف میسنجه و ترافیک ناشی از عملکرد ویروس و بدافزارها رو کاهش میده.
مانند افزونههای دیگر نسخه رایگان این پلاگین نیز یک انتخاب عالی برای افزایش امنیت سایت هستش ولی افرادی هستند که تمایل دارند تا این افزونه رو به فایروال خود مرتبط کنن یا به طور مرتب سایتشون رو از لحاظ وجود بدافزارها اسکن کنن که در این صورت به این دسته افراد استفاده از نسخه پولی افزونه رو پیشنهاد میکنم. بیشک نسخه پولی این افزونه به عنوان یکی از صدرنشینان فهرست بهترین افرونه امنیت برای وردپرس، بهترین عملکرد رو در بین همتایان خودش داره.
ویژگیهای نسخه رایگان
- حذف فایلهای مشکوک
- امکان اسکن از راه دور
- مانیتورینگ لیست سیاه
- اقدامات امنیتی پس از هک
- قابلیت بررسی فعالیتهای کاربران در سایت
ویژگیهای نسخه پولی
- فایروال امنیتی
فایروال
حالا انقد گفتم فایروال اصن یادم رفت فایروال رو توضیح بدم!
خب فایروال چیه؟ فایروال یک دیواری هستش که مابین شبکه مورد اعتماد ما و شبکههای خارج غیرقابل اطمینان مثل اینترنت قرار میگیره و ترافیک تبادلی رو کنترل میکنه. فایروال یکی از مهمترین لایههای امنیتی شبکههای کامپیوتری هست که عدم وجود اون باعث میشه هکرها و افراد خرابکار و سودجو بدون محدودیت وارد شبکه شن و هرکاری که دوس دارن رو انجام بدن.
معایب Sucuri security
- مهمترین نقطه ضعف این افزونه به عنوان بهترین افزونه امنیت برای وردپرس اینه که با یه اسکنر از راه دور کار میکنه یعنی فقط اون چیزی رو که در مرورگر قابل مشاهده است رو میبینه. پس ممکنه تعداد زیادی از بدافزارای مخفی رو اسکن نکنه.
- پشتیبانی بسیار کندی داره.
4. iThemes Security کاملترین پلاگین امنیتی وردپرس
چهارمین افزونه توی لیست ( بهترین افزونه امنیت برای وردپرس) ما پلاگین امنیتی iThemes Security هست. شاید شما هم مثل برخیها این افزونه رو با نام Better WP security بشناسید که به دوشکل مجانی و پولی ارائه میشه. این افزونه حدود 1 میلیون نصب فعال در سراسر دنیا داره که به خوبی کارایی عالی و فوقالعادهاش رو در تامین امنیت سایت نشون میده و از عنوان بهترین افزونه امنیت برای وردپرس دفاع میکنه.
نحوه فعالیت این افزونه اینجوریه که سایت شما رو ایزوله میکنه و باگهای امنیتی رو شناسایی کرده و بهتون اطلاع میده. نسخه رایگان این افزونه 22 راهحل و نسخه پرمیوم آن 30 راهحل برای افزایش امنیت سایت پیشنهاد میده.
ویژگیهای نسخه رایگان
- مسدودکردن آی پیهای مشکوک با بررسی رهگیری خطای404
- اجبار کاربر به انتخاب رمز عبورهای قویتر و دشوارتر
- پشتیبانگیری از دیتابیس سایت
- در نظر گرفتن زمانبندیهای مختلف جهت وارد شدن به پنل مدیریت سایت
ویژگیهای نسخه پولی
- ورود دو مرحلهای
- اسکن سایت به صورت روزانه برای بررسی بدافزارها
- مقایسه فایلهای سایت با نسخه اصلی
- استفاده از ویژگی Google reCAPTCHA
- امکان تولید رمزهای فوقالعاده قوی که دهنت باز بمونه!
معایب iThemes security:
- این افزونه فقط برای اقدامات پیشگیرانه مفیده و نباید ازش برای حفاظت کامل سایتتون استفاده کنین.
- یکی دیگه از نقاط ضعف این پلاگین از لیست بهترین افزونه امنیت برای وردپرس اینه که به راحتی میتونه سایت شما رو خراب کنه، حتی برای موارد ساده مثل غیرفعال کردن SSL
- این پلاگین اقداماتی مانند حفاظت از سایت در برابر هرزنامهها جزئی و تمیز کردن نرمافزارهای مخرب رو براتون انجام نمیده و در نتیجه به طور کامل از سایت محافظت نمیکنه.
5. BulletProof Security یکی از بهترین افزونه های امنیتی وردپرس
این افزونه امنیتی نیز مانند افزونههای بالایی دو نسخه رایگان و پولی داره که حدود 60 هزار کاربر در نقاط مختلف جهان از آن استفاده میکنن. این افزونه مانند اسمش BulletProof که به معنی ضدگلوله است، یک افزونه قدرتمند امنیتی برای وردپرس هست که امنیت سایتتون رو به شکل فوقالعادهای بالا میبره. قدرت فوقالعاده این پلاگین در پاکسازی اسپمها، اون رو تبدیل به بهترین افزونه امنیت برای وردپرس میکنه و روز به روز به تعداد طرفداراش هم اضافه میشه.
ویژگیهای نسخه رایگان
- امنیت و مانیتورینگ ورود به سیستم
- مقابله با اسپمها
- حالت تعمیر و نگهداری سایت
- دارای قابلیت ضد هرزنامه
- پشتیبانگیری از از دیتابیس سایت
- نصب Wizard
- امکان پنهان کردن پوشه پلاگین
ویژگیهای نسخه پولی
- امکان تغییر فایلها به صورت فقط خواندنی
- افزایش امنیت فایل PHP.ini
- نصب راحت فقط با یک کلیک
- سیستم شناسایی و پیشگیری از نفوذ خودکار
- اسکنر بدافزار MScan
- انقضاء Auth Cookie
معایب Bulletproof Security
- داشبورد بسیار پیچیدهای داره که کار باهاش رو سخت میکنه به صورتی که بسیاری از کاربران از دشواری تنظیمات پلاگین گلایه دارن.
- عیب دیگه این پلاگین به عنوان بهترین افزونه امنیت برای وردپرس، به جا گذاشتن مقدار زیادی پوشه و دیتا پس از حذف نصبش هست. این پوشهها و دادههای اضافی میتونن به سایتتون آسیب بزنن.
6. Block Bad Queries یکی از بهترین پلاگین های امنیتی وردپرس
این افزونه هم یک پلاگین امنیتی فوقالعاده قوی برای افزایش امنیت سایت هستش که با حدود 100 هزار نصب فعال در اقصی نقاط جهان، طرفداران خود را داره. این افزونه تمامی ترافیکهای ورودی رو بیسروصدا بررسی میکنه و افزونه مناسبی برای سایتهایی که قادر به استفاده از فایروال نیستن، هستش. اگه بخوام راستش رو بگم این پلاگین برای مدیران این گونه سایتها، بهترین افزونه امنیت برای وردپرس هست و بهتره که به خوبی ازش برای تامین امنیت سایت استفاده کنن.
ویژگیهای نسخه رایگان
- رابط کاربری بسیار آسان
- بدون نیاز به پیکربندی
- سازگار با سایر افزونههای امنیتی
- تمرکز بالا روی عملکرد و امنیت
- ساخته شده بر پایه فایروال G6/G5
ویژگیهای نسخه پولی
- مسدودسازی اتوماتیک رباتهای مشکوک
- فایروال قدرتمند
- قابلیت مسدود کردن درخواستهای مخرب URL
- دارای پشتیبانی حرفهای
- قابلیت اتصال وردپرس به Google Analytics
معایب Block bad Quereis
- قابلیت احراز هویت دو مرحلهای نداره.
- برای استفاده از این پلاگین شما باید از آخرین و امنترین نسخه وردپرس استفاده کنین. چون افزونه BBQ نمیتونه به تنهایی امنیت کامل سایتتون رو فراهم کنه.
7. Google Authenticator طلایی ترین پلاگین امنیتی از گوگل برای وردپرس
خب نوبتی هم که باشه نوبت معرفی افزونه امنیتی گوگلجان هستش. این افزونه با بیش از 20 هزار نصب فعال لیاقت قرارگیری در لیست( بهترین افزونه امنیت برای وردپرس) ما را کسب کرده. همچنین افزونه گوگلجان قابلیت تایید هویت دو مرحلهای در وردپرس رو به شما میده و دسترسی آسان به سایت رو برای سودجویان نامرد کاهش میده. احراز هویت دو مرحلهای، از سایت شما در مقابل سرقت رمز عبور، حملات فیشینگ و حتی حملات بروت فورس محافظت کرده و دسترسی پنل مدیریت را برای فرد دیگری غیر از شخص خود شما غیرممکن میسازد. مثل بقیه، این افزونه هم دو نسخه رایگان و پولی رو در اختیار شما عزیزان قرار میده.
ویژگیهای نسخه رایگان
- رابط کاربری آسان و کاربرپسندانه
- احراز هویت دو مرحلهای رایگان
- پشتیبانی از زبانهای مختلف دنیا
- ارائه روشهای مختلف ورود به سایت
- مانیتورینگ ورود کاربر
- تایید اعتبار از طریق پروتکلهای استاندارد TOTP+HOTP
ویژگیهای نسخه پولی
- داشبورد مدیریت کاربران
- قابلیت تشخیص انواع بدافزار، ویروس و تروجان
- پسوورد ویژه برنامه برای ورود به سامانه از طریق برنامههای تلفن همراه
- قابلیت انتخاب فعال بودن یا نیودن گزینه احراز هویت دو مرحلهای
- قابلیت شخصیسازی الگوهای ایمیل و پیام کوتاه
- مسدود کردن آی پی های مشکوک
معایب Google authenticator
- هیچ راهی برای اجرای تایید دو مرحلهای برای همه ادمینای وردپرس به طور خودکار وجود نداره و شما باید خودتون اون رو به صورت جداگانه برای هر یک فعال کنین.
- از کدهای بکاپ پشتیبانی نمیکنه.
8. WP fail2ban یکی از بهترین پلاگین های امنیتی وردپرس
خب آخرین افزونهای که خدمت شما عزیران و وبمستران گرامی معرفی نمایم، افرونه امنیتی WP fail2ban هستش. این افزونه در مقابل حملات بروت فورس به صورت حرفهای عمل کرده و باعث تضمین امنیت سایت وردپرسی شما میشه. کارکرد فوقالعاده و منحصر به فرد این افزونه باعث شده که بسیاری از کاربران این افزونه رو به عنوان بهترین افزونه امنیت برای وردپرس انتخاب کرده و از ویژگیهای بینظیر هر دو نسخه رایگان و پولی آن بهره ببرن.
ویژگیهای نسخه رایگان
- امکان اتصال به به سرورهای CDN همچون کلودفرا
- امکان مشاهده سابقه ورود به سایت
- امکان مشاهده سابقه اسپمها و Ping back
- پشتیبانی از الگوریتم Syslog
- قابلیت مسدود کردن تعدادی از کاربران
- لاگ نظرات اسپم
ویژگیهای نسخه پولی
- ارائه گزارشات امنیتی پیشرفته
- امکان ردیابی آی پیها
- پشتیبانی ازافزونههای شخص ثالث
معایب WP fail2ban
- کار با این افزونه سخته و باید قبلش حتما یه سری ویدیو آموزشی ببینین و چندتا مقاله دربارش بخونین تا بفهمین چی به چیه.
- امکان پشتیبانگیری از پایگاه داده رو نداره.
افزونه امنیتی، سلاح سایت شما
در این مقاله تلاش کردم که 8 تا از برترینهای لیست( بهترین افزونه امنیت برای وردپرس) رو برای شما عزیزان معرفی کنم تا شما هم بتونین امنیت سایتتون رو بالا ببرین و از نفوذ هکرها به سایتتون جلوگیری کنین اما یادتون نره که همه این افزونهها از بهترینهای نوع خودشون هستن و شما باید با توجه به وضعیت سایت خودتون یکی از اونهارو انتخاب کرده و استفاده نمایید. در ضمن برای امنیت سایتتون فقط به همین پلاگین ها بسنده نکنید و حتما سایت خود را به یک متخصص امنیت بسپارید تا بالاترین سطح امنیت را براتون پیاده سازی کنند ، امنیت فقط مربوط به سایت شما نیست و باید سایت شما روی یک هاست معتبر نیز میزبانی شود ، پیشنهاد می کنم مقاله 10 هاست برتر ایران را مطالعه نمایید تا بهترین انتخاب را در زمینه هاست داشته باشید
سایتی با ترافیک بالا ولی امنیت پایین، به راحتی هک شده و اطلاعاتش لو میره. پس به عنوان یکی از همکاران شما که تجربه استفاده از افزونههای امنیتی رو داشته، از شما درخواست میکنم مسئله امنیت سایت رو جدی بگیرین و همین الان برای نصب بهترین افزونه امنیت برای وردپرس دست به کار بشید.
در آخر، اگه با هر یک از پلاگینهای معرفی شده توی لیست بهترین افزونه امنیت برای وردپرس آشنایی دارین و یا باهاش کار کردین، خوشحال میشم نظرتون رو دربارش بنویسین و بگین که آیا راضی بودین ازش یا خیر.