طراحی سایت علمی

طراحی سایت علمی برای نشر مطالب علمی و محتواهای علمی در وب انجام میشود. بسیاری از مخاطبان هدف اینگونه وبسایت ها افراد علاقهمند ، دانشجویان ، اساتید و به طور عام افراد تخصصی شامل مهندسان ، پزشکان ، مدیران و … می باشند . خوشبختانه این دسته افراد جمعیت کثیری از کشور ما را تشکیل میدهند.
با پیشرفت روزافزون علم و تکنولوژی نیاز به انتشار محتواهای علمی ، فناورانه و فرهنگی افزایش مییابد. مناسبترین بستر برای نشر اینگونه محتواها و مطالب بستر وب میباشد. لازم به ذکر است گاهی اوقات بستر شبکه های اجتماعی میتواند به انتشار مطالب و محتواهای علمی کمک کند اما هیچگاه نمیتوانند جایگزین خوبی برای بستر وب شوند.
هوش کنجکاوانه و روحیه علمی بسیاری از افراد منجر میشود سایت علمی یکی از جذابترین و محبوبترین سایت ها باشد. به همین دلیل میتوان با کمی محتوای بسیار عالی و کمی تنظیمات سئو سایت بهراحتی به بالاترین نتایج در صفحه اول گوگل دست یابید.
یکی از مواردی که در طراحی سایت علمی (طراحی وبسایت علمی) باید مورد توجه قرار گیرد این است که سایت علمی باید کاملاً اختصاصی و هدفدار باشند و دارای محتوای کپی یا دروغین نباشند.
دستهبندی سایت علمی (طراحی سایت علمی)
شاید برای شما مهم باشد که سایت علمی شما به چه هدفی طراحی شده است؟ مخاطبان هدف آنچه کسانی هستند؟ چه رنج سنی را شامل میشوند؟
وجود اینگونه سؤالات سبب میشود که به دستهبندی سایت های علمی بپردازیم:
۱- وبسایت های عمومی (طراحی سایت علمی عمومی):
این دسته از وبسایت ها شامل مطالب و محتواهای کاربردی و مورد نیاز روزمره اکثریت افراد جامعه میباشد. رنج سنی اینگونه وبسایت ها از ۱۶ سال آغاز و تا ۴۵ الی ۶۰ سال ادامه دارد.
اغلب شامل موارد و موضوعات طبقه بندی شده ، دارای سر تیتر و آنالیز و مطالب کوتاه یا تقسیمبندی شده ، نکات و خلاصه وار ، اینفوگرافیک و شرح و بیان جزییات بهصورت عامهفهم هستند.
۲- وبسایت های تخصصی (طراحی سایت علمی تخصصی):
اینگونه وبسایت ها دارای مطالب تخصصی در یک بحث یا رشته خاص میباشد که صرفاً برای یک گروه تخصصی خاص مطالب را منتشر میکنند
رنج سنی افرادی که از اینگونه وبسایت ها استفاده میکنند اغلب از ۱۹ الی ۴۵ سال میباشد. در این وبسایت ها هر چه مطالب تخصصیتر باشد کاربران بیشتری را پیرامون همان رشته خاص جذب میکنند.
مطالب آن معمولاً از هر رشتهای میتواند باشد .مانند برنامه نویسی موبایل ، پزشکی ، پوشاک ، نقاشی و …
۳-وبسایت های پژوهش محور (طراحی سایت علمی و پژوهشی):
اینگونه وبسایت ها معمولاً برای دانشجویان و افراد پیگیر شرکتهای دانش بنیان و افراد علاقهمند طراحی میشود. معمولاً این وبسایت دارای مخاطبان با رنج سنی محدود ۲۰ الی ۳۰ سال هستند و گاهی هم دیده شده که افرادی بیش از این رنج سنی مخاطب آن باشد.
مطالب آن پژوهش محور هستند و فرصتهای بسیاری را جهت اختراع ایده پردازی و آزمایش فراهم میآورد. همچنین اینگونه وبسایت ها تأثیر به سزایی در رشد علم و تکنولوژی دارند.
چه تفاوتی در طراحی سایت علمی (طراحی وبسایت علمی) وجود دارد؟
در طراحی سایت علمی عمومی این نکته بسیار حائز اهمیت است که به دلیل داشتن مطالب بسیار زیاد و دارا بودن مخاطبان عموم جامعه باید از تنوع رنگی ، انیمیشن و افکت های خاصی برخوردار باشد که کاربر از کار با وبسایت خسته نشود و طراحی بصری به سلیقه اغلب کاربران متناسب باشد.
گاهی دیده شده بعضی شرکتهای طراحی وبسایت یک قالب سایت علمی را انتخاب و پیادهسازی میکنند و به علائم بصری و نکات فوق توجهی نمیکنند. و در طراحی سایت علمی این روند اشتباه است چرا که دستهبندی وبسایت های علمی شبیه هم و گاها تفکیک آنها دشوار است. لذا سرعت و تکمیل کار برای آنها در اولویت قرار دارد و باعث میشود طراحی اختصاصی و حرفهای با مشکل مواجه بشود.
پیشنهاد تیم رویال کد در این زمینه این است که ابتدا مخاطبان هدف خود و هدف از طراحی سایت علمی و نوع دستهبندی سایت را مشخص نمایید و سپس با توجه به این مقولهها اقدام به پیادهسازی کنیم.
فیچر های که در طراحی سایت علمی باید به آن توجه شد:
با توجه به دستهبندی نوع وبسایت فیچر هایی که میتوانند اضافه بشوند متفاوت است اما بیس فیچر هایی که طراحی سایت علمی نیاز دارد به شرح زیر است:
- صفحه اصلی
- صفحه درباره ما
- بخش پشتیبانی و چت آنلاین
- دستهبندی مطالب
- صفحه بیوگرافی و زندگی نامه بزرگان
- صفحه مقالات
- صفحه ویدئوهای آموزشی
- باکس جستجو داخلی و خارجی
- صفحه تماس با ما
- صفحه ورود و عضویت و دسترسی هایی مانند نویسنده علمی و کاربر غیرمعمولی
- لیست علاقهمندی مطالب و درج در پروفایل کاربران
مزایای طراحی سایت علمی توسط تیم ما به شرح زیر است:
طراحی سایت علمی با توجه به مخاطبان وبسایت ها و دستهبندی آنها متفاوت است. تیم ما به این ویژگیها توجه ویژهای دارد. تلاش تیم بر این است که طراحی بسیار حرفهای و درخور سلیقه مخاطبان خاص شما باشد.
کلیدواژه های کانونی در وبسایت های علمی با توجه به دستهبندی و موضوعات آن و توسط ابزارهای مناسب انتخاب و با شما در میان گذاشته میشود و نحوه تولید محتوا بر اساس سئو و هدف سایت آنالیز شده و شما راهنمایی خواهید شد که چگونه مطالب خود را بنوسید تا نه تنها سایتتان به لحاظ علمی خاص باشد بلکه از لحاظ فنی هم بینقص باشد.در صورتی که شما طراحی سایت علمی خود را به ما بسپارید تخفیف ویژهای برای هاست در اختیار شما میگذاریم.